ELTE SEAS
http://seas3.elte.hu/seas/forum/

Technical Questions
http://seas3.elte.hu/seas/forum/viewtopic.php?f=12&t=29
Page 1 of 2

Author:  szigetva [ Thu Feb 02, 2006 9:43 pm ]
Post subject: 

R_Gabor wrote:
Same here, I'm also using firefox and everything went fine until today.
Must be something else. The forgetful autologin thing started in December.

Author:  halmtomi [ Thu Feb 02, 2006 9:41 pm ]
Post subject: 

To be precise: I can log in with Mozilla, it's only autologin that does this curious thing szigetva referred to.

Author:  R_Gabor [ Thu Feb 02, 2006 9:38 pm ]
Post subject: 

Same here, I'm also using firefox and everything went fine until today.

Author:  halmtomi [ Thu Feb 02, 2006 8:25 pm ]
Post subject: 

szigetva wrote:
Even now, if I log in to the SEAS Forum and then to the Nyelvesz Forum, my autologin is forgotten


The same thing happens to me (I'm using Firefox).

Author:  szigetva [ Thu Feb 02, 2006 5:35 pm ]
Post subject: 

My experience after the last update was similar: automatic login failed. But I also changed computer in the same period. Even now, if I log in to the SEAS Forum and then to the Nyelvesz Forum, my autologin is forgotten, which was not the case previously. I thought this was a safety feature, and anyway, it's just an extra CTRL-ENTER on Opera.

Author:  kalman [ Thu Feb 02, 2006 5:03 pm ]
Post subject: 

ndf wrote:
Why is it that in the last two days I cannot log in to the forum with Mozilla?
I don't now. I can. Maybe you accidentally told Mozilla not to accept cookies.

Author:  ndf [ Thu Feb 02, 2006 4:43 pm ]
Post subject: 

Why is it that in the last two days I cannot log in to the forum with Mozilla?

Author:  Trafo [ Tue Feb 22, 2005 4:28 pm ]
Post subject: 

Dear University Studens,

Trafo House of Contemporary Arts is to welcome studensts who has private lessons on english but look for a quite place for these lessons.
Trafo is at Ferenc Körút Metro stop with blue Metro or with tram number 4/6, at the corner of Liliom and Tűzoltó utca. (At liliom utca 41.)
The lessons can be held in the café between 11 and 18 o'clock every day for free.
For more info please write to fruzsi@trafo.hu

Author:  szigetva [ Mon Jan 24, 2005 5:13 pm ]
Post subject: 

The editor is pretty buggy in other respects too. E.g., if you mark a chunk of text and then delete it (^W for me, but I guess that's not why) it doesn't necessarily delete all of the marked text. Also I could never use the icons above the text box for marking up text that's typed already, i.e., to insert some BBCode under the cursor. I guess this is beyond the reach of a SiteAdmin, but kalman can do miracles. :wink:

Author:  andris [ Mon Jan 24, 2005 1:46 pm ]
Post subject:  bug:)

Hello, finally I've found an other tiny bug.:)
If I want to insert an emotion to the text by clicking on it, it is always pasted to the end of my text not to the exact position of the cursor...
sorry :lol:

Author:  andris [ Fri Jan 21, 2005 3:12 pm ]
Post subject:  Re: bug?

kalman wrote:
I mean, hopefully.

OK, it's working, thank you.
Now I have to something else to give you some work... :twisted:

Author:  kalman [ Thu Jan 20, 2005 11:28 pm ]
Post subject:  Re: bug?

andris wrote:
I posted a test message to the math forum, waited, and I was redirected to the first page again...
OK, fixing this would require a fundamental rewrite. I decided to disable the program's ability to get you to exactly where a given post is. Instead, you'll always land at the first page (last message) if the board's `Newest First' option is set, or at the last page (last message) if `Oldest First' is in effect. I mean, hopefully.

Author:  kalman [ Thu Jan 20, 2005 3:50 pm ]
Post subject:  Re: bug?

andris wrote:
I posted a test message to the math forum, waited, and I was redirected to the first page again... Then I deleted the post, and after it the system worked correctly. So the summary is 1:1, it's getting better...
Yeah, I see. I mean the problem, not the solution. :(

Author:  andris [ Thu Jan 20, 2005 3:44 pm ]
Post subject:  Re: bug?

kalman wrote:
If you want to be VERY helpful, please experiment and tell me what you find.

I'm sorry to tell you but it's still not OK. I posted a test message to the math forum, waited, and I was redirected to the first page again... Then I deleted the post, and after it the system worked correctly. So the summary is 1:1, it's getting better...

Author:  kalman [ Thu Jan 20, 2005 1:18 am ]
Post subject:  Re: bug?

andris wrote:
recently I observed that if a post a message, I found myself in the FIRST page of the current forum afterwards.
I think I fixed the bug. If you want to be VERY helpful, please experiment and tell me what you find.

Page 1 of 2 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/