NYELVÉSZ
http://seas3.elte.hu/nyelveszforum/

Fonotabor szutazenejt
http://seas3.elte.hu/nyelveszforum/viewtopic.php?f=86&t=838
Page 1 of 1

Author:  fejes.lászló [ 2008. March 26, Wednesday, 18:36 ]
Post subject:  Re: Fonotabor szutazenejt

Quote:
? :shock:


Ez az időpontváltoztatás pont arra jó, hogy ne tudjak menni. A két héttel korábbani ideális lett volna. Ráadásul milyen jó helyen! Pedig úgy főztem volna egy paprikás krumpit...

Author:  Agnus [ 2008. March 25, Tuesday, 17:21 ]
Post subject:  Re: Fonotabor szutazenejt

fejes.lászló wrote:
Na, jól kibasztatok velem...

? :shock:

Author:  fejes.lászló [ 2008. March 25, Tuesday, 9:46 ]
Post subject:  Re: Fonotabor szutazenejt

Na, jól kibasztatok velem...

Author:  huncut felhocske [ 2008. March 25, Tuesday, 9:29 ]
Post subject:  Fonotabor szutazenejt

Ehhez a tanszeknek momentan annyi koze van, hogy a diakok szervezik, de...

Tisztelt Kollegak,

Iden is megrendezesre kerul a dicso multra visszatekinto fonotabor, amelyhez elengedhetetlen nagybecsu reszveteletek. Iszonyatosan jo lesz, fantasztikus izgalmakkal, kalandokkal, a festoi kulfoldon, es a Dunakanyarban megis. Lesz hussutes, aktiviti, kenuvalto, ijaszverseny, ki nevet a vegen, valamint egy nyuszis leggombre raakasztunk egy Paul Kiparskynak irt levelet, es elengedjuk, aztan varjuk, hatha valaszol. Tovabba fonologia szoveget fogunk olvasni.

Az idopont meglehetosen biztosnak tunik, majus 16-18 (meglepo modon egy hetvege) - namost ezt ugy lottuk be, hogy semmilyen nagyobb hangtan konferenciat, kiallitast es vasart, olimpiat es egyeb hangasz rendezvenyt ne usson, ugyhogy nem szeretnenk tologatni. Akiknek mar szoltunk, azok ket hettel korabbanrol tudnak, csak kozben igy alakult, ezert toluk bocs, viszont Nadasdy Adam mar raer!

A helyszin:

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&g ... 23243&z=12

26 ezer/nap, ugyhogy az arkepzes dinamikus. Minel tobb ember jon, annal olcsobb. Kihuzhato agyakkal es minden egyebbel egyutt harminc emberre is bovitheto a letszam, ugyhogy mindenki jojjon batran, legfeljebb majd nem fer el. Van terasz, teniszpalya, barbekju, es nem kevesebb, mint ket ebedlo-nappali dolog, arra az esetre, ha a lexikalistak osszevesznenek a derivaciosakkal.

Az olvasnivalorol fogalmunk sincs, viszont ezuton batorkodunk felhivni a figyelmeteket arra, hogy iden negyven eves az SPE, es ez a fonotabor is az ezt kisero unnepsegsorozat resze. Igy tehat olvashatjuk az SPE-t, vagy olvashatunk valami nyiltan es brutalisan ellentetes tartalmu anyagot, mint amilyen a Phonology and Language Use Bybeetol, vagy olvashatunk barmi mast is. Javaslatokat, otleteket, cimeket szeretettel varjuk, mind tematikailag, mind mindenegyebileg, erre a listara.

Jelentkezesi hatarido is van am, mindenki talalja ki, hogy megtisztel-e jelenletevel bennunket, es ha igen (hurra!), ugy irja azt meg valamilyen formaban az spebeachhouse at gmail dot com cimre aprilis vegeig, de inkabb mennel elobb, hogy tudjunk szamolni, mert mi is csak emberek vagyunk.

Maradunk tisztelettel,
a szervezoi deszka

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/