NYELVÉSZ
http://seas3.elte.hu/nyelveszforum/

Angolul jól tudók kerestetnek
http://seas3.elte.hu/nyelveszforum/viewtopic.php?f=6&t=175
Page 1 of 1

Author:  varasdi [ 2005. June 26, Sunday, 21:47 ]
Post subject:  Angolul jól tudók kerestetnek

Az egyik projektnek, amiben jelenleg részt veszek, augusztus elejétől szüksége lenne három (3) angolul jól tudó diákra. A projekt a Szegedi Tudományegyetem, a Morphologic és a NyTI részvételével zajlik, és az ún. magyar WordNet előállítását tűzi ki célul. Ez a munka részben automatikus, részben pedig emberi erővel történik. Első lépésben egy szofisztikált program segítségével az angol nyelvű WordNet elemeit (illetve azok egy meghatározott részét) leképezzük lehetséges magyar megfelelőkre. A másodikban pedig ennek a ráképezésnek a helyességét kell ellenőrizni; ehhez keresünk most segítséget. Bérezés: megállapodás szerint.

Az, hogy angolul jól kell tudni, nem üres szólam, hogy úgy mondjam. Tényleg nagyon jól kell ismerni az angol finomságait. Ezt nem elijesztésül mondom, csak tény.

Ha tehát érdekel a dolog, légy szíves küldj egy privát üzenetet nekem (kell beleírni valami tárgyat, különben nem megy el!), amiben megírod az emailcímedet is. (Én most itt nem akartam kiírni a sajátomat, mert így is jön rá már elég spam.)

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/