NYELVÉSZ

Nyelvészeti vitafórum
It is currently 2024. March 2, Saturday, 14:54

All times are UTC + 1 hour
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: SZABÁLYZAT
PostPosted: 2004. November 17, Wednesday, 23:51 
SZABÁLYZAT

Minden felhasználót kérünk, ismerkedjen meg ezzel a szöveggel.


Szabályok

1. Az üzeneteket a témájának megfelelő fórumra küldjük. Ha valaki rendszeresen rossz fórumra küldi az üzenetét, figyelmeztetést kap (ld. a ,,Beavatkozások'' c. részt alább).

2. A felhasználók viselkedjenek tisztelettudóan másokkal. Más felhasználók inzultálása, sértő szövegek és linkek küldése, illegális vagy szerzői jog védelme alatt álló információra mutató linkek küldése vagy ilyen információ kérése nem megengedhető, és figyelmeztetéssel jár.

3. A felhasználók ne lépjenek fel moderátorszerepben. Ha olyat tapasztalnak, ami ellentmond a jelen szabályzatnak, akkor szívesen látjuk, ha valamelyik moderátor vagy Site Admin tudomására hozzák, de csak akkor tegyék ezt, ha 6 órán belül nem tapasztalta, hogy a moderátorok reagáltak. Ha egy felhasználó rendszeresen moderátorszerepben lép fel, figyelmeztetést kaphat.

4. A felhasználók használjanak a témát kifejezően leíró címet az új témák létrehozásánál.

5. A felhasználók lehetőleg a Próbafórumban kísérletezzenek a fórumok lehetőségeivel (aláírás, tagek stb.). A Próbafórum tartalmát időnként figyelmeztetés nélkül töröljük.

6. Semmiféle levélszemét (spam) és kereskedelmi célú üzenet nem megengedhető.

7. A moderátorok és adminisztrátorok mindenkor fenntartják a jogot arra, hogy bármely üzenetet módosítsanak vagy töröljenek. Annak eldöntése, hogy milyen üzenettartalmak sértik a jelen szabályzatot, a moderátorok és adminisztrátorok joga, nem a felhasználóké.

8. A privát üzenetekre mindazok a szabályok vonatkoznak, mint a fórumokra.


Beavatkozások

1. Minden felhasználó háromhavonta maximum három figyelmeztetést kaphat. Ha negyedik figyelmeztetésre lenne szükség, akkor 1--7 napon belül ideiglenes kizárjuk a felhasználót.

2. Ha valaki figyelmeztetést kap, és emiatt vitába bocsátkozik a moderátorokkal vagy az adminisztrátorokkal, azonnal újabb figyelmeztetést kap.

3. Ha valaki úgy érzi, hogy méltatlanul kapott figyelmeztetést egy moderátortól, az adminisztrátorokhoz fordulhat. Ha azok egyetértenek a felhasználóval, egy figyelmeztetést törölhetnek.

4. Ha valaki megpróbálja kijátszani az ideiglenes kizárást, az állandó kizáráshoz vezethet. Kijátszásnak minősül, ha az illető új felhasználónévvel, új IP-címmel vagy új e-mailcímmel megpróbál újra regisztrálni.

5. Kivételt képez a hármas figyelmeztetés szabálya alól, ha valaki közvetlenül a moderátorokat/adminisztrátorokat támadja sértő vagy tiszteletlen módon, bármilyen úton (fórum, privát üzenet, e-mail). Az ilyen felhasználót azonnali állandó kizárással sújthatjuk.

6. Az állandó kizárást csak alapos megfontolás után alkalmazzuk, mint végső eszközt.


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Figyelem!
A faliújságon megjelentek nem képviselik többek közt a következő szervezetek hivatalos véleményét:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group